În memoria Nicolae Bogdan Tămaș

Muzeul virtual al foametei din Basarabia

Angelica Herac, 29 iulie 2019:

Prieten bun ,abia acum am aflat… Acum cativa ani, in Almăj, cu Dacian Rancu am participat la Simpozion… Cine ar fi crezut că nu am să te mai văd niciodată! Nu am reușit să organizăm venirea ta la Colocviile de la Herculane !Îmi pare atât de rău!Odihnă veșnică!

Camelia Ștefan, 26 iulie 2019:

Plânge cerul pentru Tine, drag prieten, din ziua în care Tu ai plecat, eu nu vreau sa plâng pentru ca esti în mintea mea si inima mea mereu. Eu stiu ca si Tu vei fi îngerul meu care ma va ajuta mereu în tot ceea ce imi doresc sa realizez! Odihna veșnică !

Vreau să știi că îmi este dor de Tine, prieten drag! Vei trăi veșnic în inima mea! Doamne, te rog, ai grijă de el.

Mihaela GP, 9 iulie 2019:

Dumnezeu sa te odihnească în pace, vei rămâne in amintirea zilelor frumoase ale copilăriei petrecute la Blaj!!! Noi, cei de aici , nu te vom uita !!!

Felicia Călinescu, 10 august, 2019:

Dumnezeu să-ți dea un drum usor printre îngeri. Noi prietenii tai iti vom păstra mereu în suflet amintirea ta, de om frumos si loial. Dumnezeu sa te odihnească în pace.

Olga Tihonov, 7 iulie 2019:

O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet nobil s-a ridicat la cer lăsând în urmă o nemărginită durere şi un gol imens! Bogdan, Dumnezeu să te odihnească în pace! Drum lin spre cer…